21è Premi Ramon Fuster

12 febrer 2012

Uncategorized

El dia 26 de gener de 2012 el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya atorgà el 21è Premi Ramon Fuster a dues persones de gran rellevància en el món educatiu. Un d’ells el rebé Mercè Izquierdo, doctora en Química; l’altre, en Salvador Carrasco,  doctor en Filosofia i Lletres.

Salvador Carrasco fou durant uns anys professor de ciències socials i tutor de la nostra escola. Les persones que vam compartir aquests anys de docència amb ell en tenim molt bon record. I ens va agradar i alegrar molt quan vam escoltar les paraules que va oferir-li el seu amic Francesc Danés en la glossa que li va dedicar, algunes d’elles fent referència als anys passats a l’Escola Sadako:

“Ell mateix reconeix, però, que no és fins a la seva estada  a l’Escola Sadako que no comença a aprendre realment l’ofici i a assaborir-ne els beneficis.. Hi contribueix la plena coincidència amb l’ideari de la institució i la seva identitat al servei d’un país que fos socialment just i políticament lliure i amb el perfil d’escola democràtica i catalana, formadora de ciutadans responsables, lliures i pacífics”

En nom de tots, felicitem els guanyadors d’aquests premis perquè reflecteixen la important tasca feta al llarg de molts anys.

L’acte fou presidit per Francesc Homs, secretari general de la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya.

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: