23 abril – Jocs Florals de l’Escola

12 Març 2012

Uncategorized

Enguany celebrarem els Jocs Florals el dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

Encara estem vivint els últims dies de l’hivern, és clar, però cal que els Jocs Florals no ens agafin desprevinguts i comencem a rumiar que la poesia, la literatura, l’art en definitiva, han de prendre un paper destacat al llarg d’aquest mes de març i en tot el mes d’abril.

Els alumnes d’EI3 i EI4, els més petitons de l’escola, participaran a la festa amb la preparació prèvia d’una sèrie d’activitats que ens presentaran el mateix dia 23 d’abril. És per aquesta raó que el concurs literari i artístic dels Jocs Florals es destina als alumnes d’EI5 fins a 4t d’ESO. Creiem, tanmateix, que convé que estigueu informats de l’organització de la festa i és per aquesta raó que també us adjuntem el tríptic d’informació.

Amb aquesta carta volem compartir amb vosaltres tot el procés que ens ha de conduir fins al dia en què celebrarem els Jocs Florals. Creiem que tots els nois i noies tenen l’esperit curull d’idees, de reflexions, de sensacions a les quals poden donar forma amb la poesia o la narrativa, ja sigui en català, en castellà, anglès o francès. Només cal que prenguin la decisió de deixar córrer la imaginació i començar a estirar el fil de la literatura. Vosaltres ens hi podeu ajudar. De ben segur que els nens i nenes, els nois i noies seran capaços de convertir-se en veritables escriptors i escriptores o grans cartellistes. Tots en tenen la possibilitat.

Comissió dels Jocs Florals Escola Sadako 

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: