Benvinguts als Bloc del Curs

12 Setembre 2012

Uncategorized

Benvinguts al bloc del curs,

Com és ben sabut la tecnologia s’està convertint en una eina indispensable en la majoria d’àmbits professionals i personals de la nostra societat. En el camp educatiu la presència de la tecnologia s’ha convertit en un suport indispensable a l’aprenentatge. Són molts els exemples que evidencien el paper que les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) poden tenir en la motivació, gestió i estructuració dels aprenentatges. La utilització d’un bloc de classe n’és un bon exemple. Avui els blocs de classe ens permeten obrir una finestra virtual de l’aula, que promou la connexió amb tot l’entorn educatiu: les famílies, els companys de la classe i d’altres cursos, els mestres del curs i en general de l’escola, o qualsevol persona externa a la mateixa. Els blocs de classe obren un territori il·limitat per descobrir, explorar, aprendre i compartir.
A més, la utilització d’un bloc requereix d’un conjunt particular d’habilitats que tenen a veure amb la alfabetització digital, com ara ser capaç de sintetitzar i encapsular la informació o la capacitat d’interactuar amb el món a partir d’allò que neix del nostre treball a l’aula. Competències que ens sembla són indispensables pels nostres alumnes que també han de ser capaços de desenvolupar tant creant com utilitzant el bloc de classe.

És per aquests i altres motius que aquest curs l’equip de docents de l’escola hem pres la decisió de crear un bloc de cada curs de l’escola que incorpori totes les matèries i persones que hi participen i que avui donem per inaugurat amb aquesta mateixa entrada.

Esperem que aquesta eina us ajudi a compartir amb nosaltres el preciós procés d’ensenyament-aprentatge que es desenvolupa dia a dia dins les nostres aules. Per descomptat esperem comptar amb la vostra participació i suport per què aquesta eina també serveixi per que sentiu l’escola més viva i més a prop vostre.

Molt bon curs a totes i tots,

Jordi Musons i Mas
Director de l’Escola Sadako

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: