Nova trobada de delegats i delegades / el silenci a l’escola

15 Novembre 2012

Uncategorized

El dia 17 d’octubre vam fer la primera Junta de Delegades i Delegats d’ESO d’aquest curs 2012-2013. En aquesta primera trobada vam donar novament el tret de sortida al curs pel que fa al paper dels delegats i delegades a l’escola.

Aquell dia vam compartir amb els representants dels cursos dos dels objectius de treball bàsics en aquest curs 2012-2013: el respecte com a element definidor de la convivència a l’escola, i l’ordre i el silenci com a aspectes bàsics en el treball diari.

Dimarts passat ens vam trobar novament, però amb el goig de poder compartir aquesta segona trobada amb gairebé tots els delegats de l’escola, des dels més petits fins als més grans. Alguns representants no hi van poder assistir, ja que tenien una activitat fora d’escola. Amb ells i elles ens trobarem aquest divendres.

L’objectiu d’aquesta nova reunió va ser reprendre el projecte per seguir millorant en la tranquil·litat i la calma a l’escola. És per això que delegats grans i petits van tornar a enganxar per tota l’escola els cartells que ens demanen que respectem el silenci, a  fi de tenir-ho present sempre. Però no només això, també es va demanar la col·laboració de tots els delegats perquè transmetessin a tots els cursos la necessitat que visquem amb tranquil·litat el dia a dia a l’escola. El respecte al silenci i a la tasca diària de tots els qui conformem l’escola és sinònim de respecte a les persones.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cal valorar molt positivament aquesta nova trobada, ja que hem assolit dos objectius: la reflexió sobre la necessitat del silenci i la tranquil·litat, i el treball comú entre grans i petits. El contacte genera coneixement i confiança. Ha estat un veritable goig comprovar la responsabilitat i el bon fer dels  delegats grans amb els petits, que en tot moment han cuidat i guiat d’acord amb el que havíem explicat. Responsabilitat dels més grans combinada amb la il·lusió dels més petits de compartir aquesta estona amb ells i elles. Gràcies a tots per l’interès i la col·laboració.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: