El “Projecte iPad 1×1 a l’ESO” portes enfora

18 Desembre 2012

Uncategorized

Al llarg d’aquest trimestre han estat diversos els centres i entitats que s’han interessat per la nostra implementació d’iPad a  primer d’ESO. Hem rebut algunes visites a l’escola per explicar quina ha estat la gestió del projecte, i sobretot per veure in situ l’experiència. La darrera setmana ha estat l’escola qui ha sortit per donar-lo a conèixer en dos espais ben diferents però prou importants.

El dijous 13, dintre les 24ª Jornades DIM, vàrem presentar una comunicació sobre el nostre projecte.  Actualment estem col.laborant a la metainvestigació “Uso educativo de las tabletas digitales” que realitza el grup de recerca d’en Pere Marquès.

la foto còpia

El dissabte 15 vàrem estar a Madrid, a la seu d’Apple Education Spain. A banda de poder presentar la nostra experiència, va ser un excel.lent entorn de trobada per intercanviar impressions amb d’altres centres d’Espanya, on també implementen iPads als seus centres. La reunió va servir per marcar algunes líneas de col.laboració entre els assistents, així com amb la mateixa Apple de cara al futur.

Aquest és el vídeo que il.lustra d’una manera ben visual el nostre projecte, i ha servit de base per donar-lo a conèixer més enllà de l’escola.

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: