Pares i Mares participen a l’Escola

15 febrer 2013

Uncategorized

Els Camaleons hem rebut la visita de l’escriptor Jordi Losantos a l’Escola, gràcies Jordi!

jordi losantos

A més a més, dimecres 13, la Guiomar, mare del Miquel, aprofitant que treballa a la UNICEF i sap moltes coses de l’ Àfrica i els africans, va venir a la classe dels falcons a fer-nos una xerrada sobre aquest país, les seva gent, les costums… Ens va ensenyar fotografies de diferents pobles i ciutats, ens va explicar curiositats : com treballen, com viuen, què fan, com aprenen i com els ajuda gent d’altres països a superar la pobresa.. I moltes altres coses!!!! Va ser molt i molt interessant i vam aprendre moltes coses!

Gràcies Guiomar!!

Classe dels Falcons

guiomar

A la classe de les papallones avui la Natàlia ha vingut a la classe com a metgessa. Els nens i nenes han escenificat diferents casos en que es troben els metges d’urgències. En cada cas dos nens/es feien de metges i dos de pacients.

El primer que han escenificat és que s’ha de fer quan ens surt sang del nas. En aquest supòsit hem de rentar molt bé la sang, ens hem de mocar molt fluixet i hem d’apretar fort just allà on acaba l’òs del nas i comença la part tova i mai hem de tirar el cap enrera.

En el segon supòsit han escenificat que un nens s’enganxaven els dits amb una porta. Posàvem gel per l’inflamació, inmobilitzàvem el dit i havíem de deixar la mà inmòbil amb un cabestrell.

.

???????????????????????????????

En el segon supòsit han escenificat que un nens s’enganxaven els dits amb una porta. Posàvem gel per l’inflamació, inmobilitzàvem el dit i havíem de deixar la mà inmòbil amb un cabestrell.

???????????????????????????????

Tots han tingut un diploma per haver estat uns bons pacients i malats i tots han rebut també un certificat que posarem a l’àlbum d’assistència al curs d’iniciació a la medicina.

Moltes gràcies Natàlia!!! Ha estat una activitat molt interessant.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: