Sant Jordi 2013

12 Març 2013

Uncategorized

El curs avança al seu ritme i ja estem a punt de rebre la primavera. I és clar que l’arribada del dia de Sant Jordi i, per tant, de la celebració dels Jocs Florals a l’Escola en són un signe inequívoc. Encara estem vivint els últims dies de l’hivern, és clar, però cal que els Jocs Florals no ens agafin desprevinguts i comencem a rumiar que la poesia, la literatura, l’art en definitiva, han de prendre un paper destacat al llarg d’aquest mes de març i en tot el mes d’abril.

Ja sabeu que el camí cap al Dia Mundial de la Poesia i els Jocs Florals ja ha començat amb la iniciativa Et regalo un poema, que trobareu al bloc de l’escola. Si encara no hi heu participat, encara hi sou a temps.

Urnes2

El dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, celebrarem els Jocs Florals, en què seguirem amb la mateixa organització dels últims anys, amb l’afegitó d’alguna sorpresa que encara no podem desvelar.

A fi de continuar engrescant tot l’alumnat i que coneguin les bases del certamen dels Jocs Florals d’aquest any 2013, avui tots els alumnes de l’escola, des d’EI5 fins a ESO 4, han rebut a cada classe i a través de la intranet el tríptic d’informació del certamen literari i artístic dels Jocs Florals de l’Escola Sadako per a aquest curs 2012-2013. Aquesta mateixa informació és la que rebeu en document adjunt amb aquesta carta.

Els alumnes d’EI3, EI4 i EI5, els més petitons de l’escola, participaran a la festa literària amb la preparació prèvia d’una sèrie d’activitats que ens presentaran el mateix dia 23 d’abril. És per aquesta raó que el concurs literari dels Jocs Florals es destina als alumnes de 1r d’EP fins a 4t d’ESO. El concurs de Cartells s’obre als  alumnes d’EI5 fins a 4t d’ESO. Creiem, tanmateix, que convé que totes les famílies de l’escola estigueu informats de l’organització de la festa i és per aquesta raó que també us fem arribar el tríptic d’informació. De ben segur que des de casa compartireu la il·lusió de viure una festa tan nostrada com és el dia de Sant Jordi i el treball que es faci a cada curs en relació als Jocs Florals.

Tenim el desig i la il·lusió que aquest any hi hagi una participació que no es pugui comparar a la de cap altre curs que ja hem deixat enrere. Amb aquest objectiu, en gairebé tots els cursos de l’escola ja estem treballant i vivint en primera persona el món de la literatura i la poesia. Tots els nois i noies són conscients que volem compartir una vetllada agradable el matí del dia de Sant Jordi, tot lliurant els premis del Certamen dels Jocs Florals de l’escola Sadako.  I perquè això sigui una realitat, la ploma i la imaginació han de córrer sense aturador.

Amb aquesta carta volem compartir amb vosaltres l’inici de tot el procés que ens ha de conduir fins al dia en què celebrarem els Jocs Florals. Creiem que tots els nois i noies tenen l’esperit curull d’idees, de reflexions, de sensacions a les quals poden donar forma amb qualsevol dels gèneres que tenen a l’abast, ja sigui en català, en castellà, anglès o francès. Només cal que prenguin la decisió de deixar córrer la imaginació i començar a estirar el fil de la literatura. Vosaltres ens hi podeu ajudar. De ben segur que els nens i nenes, els nois i noies seran capaços de convertir-se en veritables escriptors i escriptores o grans cartellistes. Tots en tenen la possibilitat.

Esperem que d’aquests nous Jocs Florals ens en quedi un record bonic i perdurable. Aquesta és la nostra intenció.

Cordialment,

Comissió dels Jocs Florals

Escola Sadako

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: