Premi especial de centre. Concurs de Bones Pràctiques TIC

BP-TICEns complau compartir amb tots vosaltres el goig d’haver rebut un premi especial de centre per promocionar el bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i les tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TIC/TAC) dins del marc del III Concurs de Bones Pràctiques TIC organitzat pel Consorci d’Educació de Barcelona.

Per a nosaltres aquest premi és un esplèndid reconeixent a l’esforç i treball de tot un equip de mestres que hem incorporat la tecnologia com una eina catalitzadora de reflexió pedagògica i oportunitat per enriquir els processos d’ensenyament-aprenentatge. Amb una societat tan canviant com l’actual, la capacitat d’adaptació, recerca i innovació del docents té un paper determinant en el procés de formació dels infants i joves.

20130612-210620.jpg

A més a més, n’estem especialment satisfets perquè tot i haver-hi presentat diferents bones pràctiques individuals, el Consorci d’Educació ha cregut convenient reconèixer tot el centre per la globalitat i qualitat de les diferents pràctiques presentades. I ens sembla que aquest és un reconeixement merescut, ja que d’alguna o altra manera tots els docents de l’escola han participat d’aquest procés.

També una part d’aquest premi és responsabilitat de les famílies, que amb la seva complicitat, comprensió i participació han contribuït a fer passos molt notables per dotar de significat els processos d’aprenentatge viscuts pels alumnes. Les més de 300.000 visites als diferents blocs de l’escola, en són un exemple clar.

Per a nosaltres, aquest premi és un estímul per continuar treballant en el camí de la reflexió pedagògica, en què la tecnologia només és un excel·lent dinamitzador pedagògic que ofereix possibilitats educatives noves i francament estimulants.

Enhorabona a totes i tots!

, , ,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

2 comentaris a “Premi especial de centre. Concurs de Bones Pràctiques TIC”

  1. Mercè Says:

    Felicitats! Realment fou molt bona feina en quant a TICS tant amb els nois i noies com amb les families i comunicació exterior.

    Respon

  2. fionadaniela Says:

    Felicitats!!!!

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: