L’Escola Sadako estrena el primer hort urbà vertical de la ciutat.

19 Desembre 2013

Uncategorized

Per una societat cada vegada més tecnològica i manofacturada, des del punt de vista educatiu és indispensable tenir contacte in situ amb l’essència de la natura. Veure néixer, créixer, reproduir-se i morir les plantes dels nostres horts i els animals que hi viuen és una de les principals lliçons de vida que es poden impartir en una escola. Tocar la terra, regar-la, trobar-hi cucs i orugues i ben aviat mallaregues i papallones és un retrobament essencial amb allò que som i una connexió imprescindible amb la natura que ens envolta.

Ahir vam tenit el goig d’inaugurar l’hort vertical de l’ecola, el primer de la ciutat, aquesta notícia va tenir ressó als mitjans de comunicació, és per això que us deixem els enllaços a l’acte d’ahir al matí.

BTV

Ajuntament de Barcelona

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

3 comentaris a “L’Escola Sadako estrena el primer hort urbà vertical de la ciutat.”

 1. Marc Grañén Says:

  Ha estat un plaer immens poder compartir la creació d’aquest tros de Natura amb tots vosaltres, que l’enteneu i l’estimeu tant !
  Una abraçada ben forta,

  Marc Grañén

  Respon

Trackbacks/Pingbacks

 1. L’Escola Sadako estrena hort urbà vertical | horteres i herbes - 21 Desembre 2013

  […] Blog de l’escola: Per una societat cada vegada més tecnològica i manofacturada, des del punt de vista educatiu és indispensable tenir contacte in situ amb l’essència de la natura. Veure néixer, créixer, reproduir-se i morir les plantes dels nostres horts i els animals que hi viuen és una de les principals lliçons de vida que es poden impartir en una escola. Tocar la terra, regar-la, trobar-hi cucs i orugues i ben aviat mallaregues i papallones és un retrobament essencial amb allò que som i una connexió imprescindible amb la natura que ens envolta. […]

 2. 5SAK a BTV – En Directe | ESO 2 - 28 Desembre 2013

  […] darrera setmana de trimestre, a escola es va inaugurar el primer hort vertical de la ciutat. Aquest esdeveniment ha estat seguit per diferents mitjans de premsa i televisió. L'equip de […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: