#femhojunts

9 Abril 2014

Uncategorized

Us presentem una de les darreres inciatives del projecte #femhojunts on es combina d’una forma excel.lent l’aprenentatge des de contextos reals amb la participació familiar des del modelatge i testimoniatge.

#femhojunts és un projecte d’aprenentatge compartit entre alumnes i famílies que al llarg d’aquest curs s’ha dut a terme a 5è de primària. La idea del projecte és que els nois i noies de 5è preparin, juntament amb algun membre de la seva família, una activitat, exposició, reportatge… sobre algun tema que els agradi i l’exposin conjuntament a la classe.
L’objectiu és generar situacions que permetin a alumnes i famílies gaudir d’una estona d’aprenentatge i que puguin compartir plegats el fet de construïr o crear junts activitats amb l’objectiu d’oferir-ho a la resta de la classe. El projecte és molt motivador tant per les famílies com pels alumnes i ens permet obrir les portes de les aules i generar sinèrgies molt positives entre família i escol.

Podeu seguir aquest projecte al bloc de 5è de Primària  http://5prmsadako.wordpress.com/

#femhojunts: La guerra civil espanyola

Avui la Martina i la seva besàvia Carmen ens han parlat de la guerra civil a Catalunya. Ha estat un interessant viatge en el temps on la Carmen ens ha relatat en primera persona les seves vivències durant aquest fet històric decisiu de l’Espanya del segle XX. Gràcies a les dues!

20140403-121603

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: