Aprenentatge – Servei

30 Mai 2014

Uncategorized

Ser l’alumnat més gran de l’Escola comporta una responsabilitat especial. D’acord amb el seu nivell de maduresa i la seva experiència a l’Escola, estan en posició de detectar necessitats, proposar solucions i dur-les a terme. Per això, aquest curs, dins la Tutoria, sota el nom d’Educació Cívico-Ètica, els hem proposat un repte: treballar per projectes d’aprenentage-servei.

Aquests projectes han implicat una tasca de reflexió per detectar quins espais de  participació podien enriquir amb l’aportació del seu treball. D’altra banda, també ha suposat un espai de gestió per seguir  la seqüència de passos que els han permès dur-los a bon port.

Així, per grups, han dissenyat una  acció de servei a l’Escola per aportar un valor afegit. L’activitat s’ha desenvolupat amb una durada de 5 hores per trimestre. Per tant, al llarg del curs, han fet 3 projectes, disposant de l’autonomia per implementar-los a les hores de classe, de pati o en hores de migdia o tarda lliure. Per fer-los han contactat amb els responsables de les classes o activitats on dissenyaven la seva intervenció i han expressat en un bloc propi del grup els resultats del seu aprenentatge i servei.

Val a dir que els resultats han estat altament satisfactoris i han significat un valor afegit al pas de l’Escola d’aquests nois i noies. dsc_0996

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: