Competències Bàsiques 2014

6 Juny 2014

SADAKO PORTES ENFORA

BANNER-eso-2014

Els passats 19 i 20 de febrer el alumnes de 4t d’ESO de l’escola conjuntament amb 60.198 alumnes de tot Catalunya varen realitzar les proves de competències bàsiques. Aquestes proves avaluen el grau d’assoliment de les competències bàsiques en les matèries de català, castellà, anglès i matemàtiques i són administrades per professorat extern a l’escola.

Concretament s’avalua:
Català i castellà: En competència lingüística de llengua catalana i castellana s’avalua la capacitat de comprendre diferents tipus de textos, d’interpretar-los i de valorar-los. També s’avalua la capacitat d’expressar-se per escrit amb idees clares i amb correcció lingüística.

Anglès: En competència lingüística de llengua anglesa s’avalua la capacitat d’entendre diferents tipus de textos, orals i escrits, en llengua estrangera. També s’avalua la capacitat d’expressar-se per escrit emprant una llengua estrangera.

Matemàtiques En competència matemàtica s’avalua la capacitat de comprendre, utilitzar i relacionar nombres, informacions numèriques i aspectes espacials de la realitat. Inclou operacions bàsiques, símbols i formes d’expressió i de raonament matemàtic, situacions i problemes relacionats amb la vida quotidiana.

Respecte al grau d’assoliment de cadascuna de les competències, es classifica en quatre nivells:

Nivell alt: molt bon domini de la competència. Els resultats estan molt per sobre del llindar de superació;
Nivell mitjà-alt: bon domini de la competència. Els resultats estan per sobre del llindar de superació;
Nivell mitjà-baix: domini suficient de la competència. Els resultats estan dins del llindar de superació;
Nivell baix: no assoleix el domini de la competència. Els resultats estan per sota del llindar de superació.

Pel que fa a l’ESCOLA SADAKO, els resultats totals globals mostren els següents graus d’assoliment:

ñEls resultats desglossats per matèries i comparativament amb els globals de tot Catalunya ens donen els següents nivells d’assoliment al Sadako:

competencies14

Per a nosaltres aquestes proves són un bon baròmetre per mesurar el grau d’assoliment competencial dels nostres alumnes.

El fet que més del 80% del nostre alumnat obtingui un bon o molt bon domini de les competències avaluades és motiu de satisfacció per a tots. Per tercer any conseucutiu el valors obtinguts posen de manifest el bon nivell dels nostres alumnes. Aquest curs concretament són 16 punts superiors a la mitjana de l’alumnat a Catalunya.

En primer lloc felicitem l’alumnat pel seu bon treball i rendiment, en segon lloc a les famílies que esteu sempre al darrera dels vostres fills i filles i finalment al professorat, que amb el seu bon treball segur també ha contribuït en l’assoliment d’aquests resultats.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: