Introduïm menjar ecològic al menjador de l’escola

9 Octubre 2014

ACTIVITATS GENERALS

Aquest curs, al menjador de l’escola, hem començat a introduïr menjar ecològic. Hem començat amb els llegums (llenties, cigrons i mongetes), l’arròs i també la pasta (macarrons, espaguetis i pasta per a la sopa). Mica en mica anem provant altres productes per veure la seva possible incorporació més endavant, així doncs també hem menjat pomes ecològiques i ben aviat provarem amb les peres i la mongeta tendra. Tots aquests productes ens els sumministra l’empresa La Línia Verda (projecte de venda de productes ecològics i locals d’una família de l’escola).

Amb aquests canvis i d’altres que ja es van anar introduïnt els cursos anteriors, mica en mica, anem convertint el menjador de l’escola en un menjador encara més saludable, educatiu, sostenible i just.

Nueva_imagen

Advertisements

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

2 comentaris a “Introduïm menjar ecològic al menjador de l’escola”

  1. Gemma Rodríguez Says:

    Un 10 per aquesta iniciativa!

    Resposta

  2. Laia nora Says:

    Crec que un menjador escolar no deuria tenir patates fregides, croquetas ni arrebossats.
    Està bé fer servir ecológic però si es continuen menjant aquests productes no té molt sentit

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: