Matí de Nadal SOLIDARI

14 Desembre 2014

ACTIVITATS CURSOS

Al matí de Nadal podreu trobar molts tallers en els que passar una molt bona estona. A més però, s’hi porten a terme nombroses accions de caràcter solidaria que us volem compartir:

Captura de pantalla 2014-12-14 a les 8.47.43FES-TE UNA SELFIE SOLIDÀRIA DE NADAL #iDIDmyselfie  
“Un dret no una lluita: millorar la formació professional de joves amb Dificultats Intelectuals (DID)
Una família de l’escola amb una filla amb dificultats intelectuals ens ha proposat participar en aquesta campanya que han engegat. Us esperem, si voleu, davant les aules de 3r per fer-vos un selfie amb elements decoratius de Nadal.

RECOLLIDA DE TAPS pel NACHO
Captura de pantalla 2014-12-14 a les 9.22.02Des de fa temps la família del Nacho, a partir d’una campanya molt coneguda de recollida de taps, ha mirat de donar donar a conèixer la dent, una malaltia rara que pateix el seu fill i poder a més recaudar fons per a la seva investigació. Uns alumnes de l’escola el coneixen personalment i ens han proposat adherir-nos a aquesta campanya de l’associació Asdent. Durant el curs els alumnes de tercer es faran càrrec d’aquesta recollida solidària de taps. Al matí de Nadal els podreu deixar a l’entrada de l’escola on trobareu un contenidor i alumnes del curs que us donaran més informació.

Captura de pantalla 2014-12-14 a les 9.29.07 RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES
Alumnes de 3r d’ESO d’emprenedoria recolliran joguines per fer-les arribar a famílies amb dificultats econòmiques del districte d’Horta-Guinardó.
Tothom que tingui joguines en bon estat que no siguin bèl·liques, les pot portar dissabte a l’escola, a l’uala de quart on trobareu els diferents grups d’emprenedoria. Aquestes joguines es duran al consorci de normalització lingüística d’Horta-Guinardó on ja des de fa tres anys recullen joguines que després els voluntaris  reparteixen entre famílies de Carmel.

També, durant el matí els alumnes d’emprenedoria i els alumnes de 4t d’ESO organitzaran diferents activitats i ventes de productes que destinaran la seva totalitat o una part important dels beneficis a diferents ONGs. 
Entre d’altres cal citar el servei de guardarroba, la venta de pastissos al menjador o altres productes a les aules de quart de primària de l’escola.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari