Inauguració de l’exposició 70 anys de la bomba d’Hiroshima

18 gener 2015

ACTIVITATS GENERALS

Hiroshima 2El divendres 16 de gener, l’escola va ser convidada a l’acte d’inauguració al Born de l’exposició “Hiroshima-Nagasaki. 70 anys de la bomba atòmica”, produïda pels museus de la pau de les dues ciutats nipones i l’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració de la xarxa Mayors for Peace.  L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el de Granollers. Josep Mayoral, van inaugurar l’exposició en un acte que també ha comptat amb la participació del director del Museu Memorial de la Pau d’Hiroshima, Kenji Shiga, i l’ambaixador del Japó a Espanya, Kazuhiko Koshikawa.

Hiroshima

L’escola també inclourà aquesta data tan significativa en el proper acte col.lectiu a l’escola en la commemoració del Dia de la no violència el proper 2 de febrer a la plaça de l’escola. Serà un acte emotiu, on a més de recordar aquest tràgic esdeveniment de la nostra història, també es farà esment al centenari de l’inici de la 1a Guerra Mundial. Dos records que ens han de dur a reflexionar sobre el valor de la Pau i la concòrdia.

Més endavant l’escola també comptarà amb la visita d’un sobrevivent de la bomba d’Hiroshima que arran de l’exposició a Barcelona també visitarà l’escola, on podrem recollir el seu testimoniatge.

, ,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: