“Teatre de Cabaret” a 3r d’ESO

18 Juny 2015

Uncategorized

Una oca cretina, una peixera de filferro o una dosi d’ Isopropilprofenilbarbitursauresfenil… són només alguns dels ingredients del muntatge “Teatre de Cabaret”, una selecció d’esquetxos d’humor absurd de Karl Valentin que els alumnes de la Materia Trimestral de Teatre (3r ESO) van portar a l’escenari el passat dimecres 10 de Juny.

És el resultat del treball d’un trimestre, en el qual hem compaginat el muntatge de l’espectacle amb exercicis diversos d’expressió, dicció, o improvisació, per tal de millorar tant la tècnica teatral com el coneixement de tot el procés de preparació d’una obra.

Val a dir que els alumnes s’han involucrat des del primer moment en el projecte i han tingut l’oportunitat de formar part de la dramatúrgia, direcció escènica, disseny d’escenografia, llums, so, vestuari, atrezzo… en definitiva, de tot el procés de creació.
Precisament gràcies a aquesta dedicació dels alumnes i al treball en equip, el muntatge ha crescut de manera exponencial setmana a setmana, arribant a presentar una proposta original i entranyable que de ben segur sempre recordarem amb un somriure.

Teatre 3r d'ESO from Escola Sadako on Vimeo.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: