Recursos per gestionar el temps i millorar la comprensió lectora

18 Octubre 2015

RECURSOS TIC

Tot sovint a moltes persones els costa gestionar el temps per fer alguna activitat. Es distreuen, s’entretenen o bé tenen  poca consciència del pas del temps.

Des del Departament d’orientació de l’escola  creiem  que l’aplicació Time Timer per Ipad pot ajudar a visualitzar el pas del temps de molts infants i joves per poder ser una mica més eficaços  i poder gaudir del nostre “temps vital”.

A l’escola s’ha comprat aquesta aplicació  i s’ha instal.lat en tots els cursos ens els que es disposa d’Ipad per a que es pugui fer servir tant a casa com a l’escola per a administrar més eficientment el temps.

A les famílies que cregueu que aquesta eina us pugui ser útil per ajudar als vostres fills/es a gestionar el seu temps us animem a descarregar-la.

En el següent vídeo promocional podreu veure algunes de les utilitats:

image

Als ipads dels alumnes de l’escola també s’ha tornat a activar l’app ClaroSpeak que és un conversor a veu de textos. Es pot triar la velocitat de lectura, utilitzar diferents ressaltats del text i guardar-lo en arxiu d’àudio. El programa llegeix en castellà, català i anglès.

Pot ser molt útil per aquells alumnes que tenen dificultats en la mecànica lectora, per rebre ímputs visuals i auditius alhora que poden augmentar la comprensió del text o per tenir una pista d’àudio que permet estudiar per la via auditiva.

En aquest vídeo us podeu fer una idea de com s’utilitza:

, , , ,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment a “Recursos per gestionar el temps i millorar la comprensió lectora”

  1. Manel Sayrach Says:

    Reblogged this on AmicsDeLesTIC's and commented:

    El següent article, publicat a 1000grues, és un excel·lent complement de l’anterior on us mostravem les opcions de lectura de text que du l’ipad. Recordeu que us comentaven que malauradament de moment no suporta l’idioma català… Doncs aquí teniu una bona opció fins que això sigui possible.

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: