LOPPEMARKED – MERCAT DE SEGONA MÀ

29 febrer 2016

ACTIVITATS CURSOS

Screen Shot 2016-02-29 at 16.08.41Som unes alumnes de 3r d’ESO de l’escola Sadako. Aquest curs fem una assignatura on hem d’elaborar un projecte emprenedor. El nostre projecte consisteix a organitzar un mercat de segona mà. En aquest mercat pot participar qualsevol persona la qual tingui objectes mínimament amb bon estat que ja no utilitzin. Els diners guanyats a partir d’aquest projecte, seran enviats a la ONG de Malala Yousafzai, “Malala Fund”. Hem triat aquesta ONG perquè ajuda a les noies de la nostra edat que no poden anar a l’escola o rebre una bona educació.

Els participants tenen dues opcions:
– Si tenen pocs objectes a vendre, ens els poden entregar prèviament a l’entrada de l’escola Sadako on hi trobaran una caixa.
– En el cas que vulguin treure un benefici o pel simple fet de tenir molts objectes sense utilitat, podran muntar la seva pròpia parada amb la nostra ajuda. Aquesta opció requereix  pagar 6 euros per participar. Nosaltres obtindrem el 20 % dels diners guanyats, que seran enviats, com ja hem dit abans, a la gent necessitada.

Aquest mercat es farà el dia 4 de Març. La gent que vulgui preparar la seva pròpia paradeta, se li demanarà que vinguin a les 17:00 h, per començar-ho a preparar. Es començarà a vendre a les 17:30 aproximadament.
Les inscripcions s’hauran de fer abans del dia 2 de Març. Les donacions, en canvi, podran ser entregades fins al mateix divendres 4 .

Si us interesa i voleu participar, ompliu el següent formulari:

https://docs.google.com/a/escolasadako.com/forms/d/1QVq0nZeqt7HiDm83rJi7EbM2zizyF-Uz_p7-9fqJ8jk/edit?usp=sharing_eid&ts=56d3599f

Per obtenir més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del següent correu:

loppemarked.escolasadako@gmail.com

També podeu consultar al blog:

https://loppemarkedblog.wordpress.com

LOPPEMARKED

 

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: