Sadako, Premi Baldiri Reixac

Ens plau fer-vos saber que l’escola ha estat reconeguda amb el premi Baldiri Reixac. Aquest és un reconeixement que ens fa especial il·lusió per la vàlua i rellevància en l’àmbit educatiu. És un autèntic privilegi formar part de les 9 escoles premiades, i més si tenim present que se n’han presentat un total de 271, amb projectes educatius de molta qualitat.

Com bé sabeu, el moment educatiu que estem vivint és de plena efervescència. Són molts els centres educatius que han engegat processos de canvi i transformació, virant cap a models educatius més competencials, en els quals l’alumne es converteix en el protagonista del procés d’aprenentatge promovent l’autonomia, l’empatia, la creativitat i l’actitud proactiva per aprendre, entre altres habilitats. L’escola ha dedicat molts esforços per consolidar processos d’innovació que s’alineïn amb aquesta tendència de canvi educatiu global. Sobresortir d’aquest fantàstic magma de transformació i poder contribuir, des de la nostra petita escola, a dibuixar el camí que està prenent el nostre sistema educatiu, és francament gratificant.

És clar que les prioritats de l’escola són cap a dins, mirant de llimar imperfeccions, albirant el futur més proper del nostre projecte sense perdre de vista el dia a dia de cadascun dels nostres infants. Alhora, però, l’escola està compromesa, d’una forma ferma, a contribuir en la millora col·lectiva de tot el sistema. En l’actualitat, estem treballant braç a braç amb altres centres i institucions bolcats en aquest propòsit. Un dels espais més vius és el que estem realitzant l’equip de treball d’escoles impulsores d’Escola Nova 21, en el marc del qual s’han elaborat eines d’anàlisi de la innovació de centres i s’han establert xarxes de col·laboració amb moltes altres escoles de tot el territori per promoure un procés de transformació global. D’una forma paral·lela, des de Sadako, hem continuat treballant amb les escoles Changemaker amb un objectiu similar, però d’abast major en el territori.

Des de Sadako mirem enrere amb il·lusió, amb la sensació de ser-hi des de la gènesi d’aquest moviment, que avui és tan global, i aquest fet simplement ens reconforta. I formar part avui d’aquest grup tan selecte d’escoles reconegudes pels Premis Baldiri Reixac és la cirereta a un camí exigent que ha pres l’escola per oferir un projecte educatiu innovador i de qualitat. A més a més, també és un reconeixement per a tots els docents que cada dia s’esforcen per fer-lo possible. I, sens dubte, per a totes les famílies que heu optat per compartir aquest viatge amb nosaltres, obrint un camí de transformació apassionat, compromís que sincerament us agraïm.

Felicitats a totes i tots.

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment a “Sadako, Premi Baldiri Reixac”

  1. Montserrat Queralt Says:

    Enhorabona! Quina il.lusió!

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: