Nous emprenedors, noves escoles Changemaker

19 Novembre 2018

ACTITUD CHANGEMAKER

La setmana passada a Madrid, la fundació Ashoka va presentar 3 nous emprenedors socials als quals donarà suport durant els tres propers anys per tal que puguin consolidar els seus projectes. En el mateix acte es varen presentar les 4 noves escoles changemaker que s’adhereixen a la xarxa internacional d’escoles transformadores d’arreu del món. L’escola Sadako va lliurar un dels bonsais a l’escola basca que s’ha adherit a la xarxa com a símbol d’Ashoka de benvinguda i acollida.

Notícia La Vanguardia

Després de la presentació pública ens vàrem reunir tota l’equip d’emprenedors i representants de les escoles Changemakers per a definir com podem enfortir la nostra xarxa ampliant els llaços amb les altres escoles i emprenedors d’arreu del món i ampliar així la nostra capacitat transformadora.

Els tres emprenedors socials  reconeguts són en Gonzalo Fanjul (pel projecte Causa),  Oriol Vilalta (Fundació Pau Costa) i Helena Puig (Buid up), tres projectes interessantíssims de transformació social.

Les quatres noves escoles són l’escola Decroly (Canàries), CEIP Viñagrande-Deiro (Galicia), l’IES Jacaranda (Càceres) i Arizmendi Ikastola (País Basc)

Aquesta és la xarxa actual d’escoles Changemaker a l’estat: ESCOLES CHANGEMAKER

I aquesta la xarxa d’Emprenedors socials: Emprenedors socials

Animem a tota la comunitat educativa Sadako a descobrir amb més profunditat i establir xarxa amb el conjunt d’emprenedors socials i escoles Changemaker amb els que compartim objectius de futur.

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: