El niño filósofo y el arte

Felicitem a en Jordi Nomen per la publicació del  seu llibre “El niño filósofo y el arte”. Una eina útil per desenvolupar el pensament creatiu i la sensibilitat estètica en els nens.

El nen filòsof i l’art és la segona entrega de la proposta pedagògica del Jordi Nomen. En ella traça els ponts entre la filosofia i l’art per promoure el desenvolupament del pensament creatiu i la sensibilitat estètica en la infància.

El llibre es divideix en dues parts. A la primera, destinada a famílies i educadors, s’estableixen les bases de relació entre l’art i la filosofia i es defensa la necessitat que els nens s’apropin a l’art i reflexionin sobre ell. A la segona part, més pràctica, es planteja la simbiosi entre 12 filòsofs i dotze artistes per contestar una pregunta filosòfica. Nomen convida a filòsofs com Aristòtil, Beauvoir, Huxley, Ortega i Gasset, Bauman o Zizek a dialogar amb artistes tan diferents com Tschaikovsky, Banksy, Milov, Magritte o els germans Grimm. En cada cas es proposen activitats basades en recursos plàstics, musicals, literaris i fotogràfics per desenvolupar el pensament creatiu amb nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: