Tertúlia Covid-Te (Educació Infantil i Cicle Inicial)

28 Abril 2020

Uncategorized

Us convidem a participar en un nou COVID TE organitzar pe l’Equip d’Orientació Psicopedagògica, que tindrà lloc el dijous 30 d’abril a les 17h.

Com que és a l’hora del te, podeu preparar-vos-en un per ambientar la trobada.

El motiu principal de la tertúlia COVID TE és parlar de com ens ho fem per conciliar la cura de la família i la vida professional, ara que no ens podem moure de casa.

És una tertúlia, on poder expressar dubtes, fer preguntes  i intercanviar estratègies des d’un plantejament horitzontal, on cadascú ve a aportar el que vol des de la seva experiència personal i a escoltar o rebre dels altres el que li pugui ser útil.

L’objectiu de la proposta és el d’alleugerir la situació de confinament i, si es pot, millorar-la.

Es faran dues tertúlies, les dues el dijous 30 a les 17h, una adreçada a famílies d’Educació Infantil i una altra a famílies de Cicle Inicial de Primària (1r i 2n). Us acompanyarem a la tertúlia un mestre/a de l’etapa i una persona representant de l’Equip d’Orientació, EOP. La durada prevista és d’una hora.

El nombre màxim de persones per a la trobada és de 16. En cas que n’hi hagi més d’apuntades, quedaran en llista d’espera per a la següent trobada. Les places s’assignaran per ordre de sol·licitud.

En cas que hi vulgueu participar, us demanem que cliqueu sobre la icona de la tertúlia del vostre cicle i  ompliu el formular que s’obrirà.

     

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: