Noves escoles Changemaker i trobada amb fellows d’Ashoka

6 Novembre 2017

ACTITUD CHANGEMAKER

La setmana passada es van presentar dues escoles Changemaker i quatre fellows nous d’Ashoka. A l’endemà ens vàrem trobar gran part dels emprenedors socials d’Ashoka i les 8 escoles Changemaker per continuar establir xarxes de cooperació per continuar treballant per construirun món i una educació millor.

Aquestes són les escoles i fellows que s’acaben d’incorporar a la xarxa:

L’escola Verdemar de Santander, que aposta per educar en l’emprenedoria social a través de cooperatives gestionades pels propis alumnes, i l’IES Miguel Catalán de Coslada, per la seva banda, està compromès amb els Projectes d’Aprenentatge-Servei  i així esdevenen protagonistes de la transformació del seu entorn.

En aquest mateix acte es varen presentar 4 nous emprenedors socials que s’adhereixen a la xarxa d’escoles i fellows d’Ashoka:
Roser Ballesteros (VoxPrima), Ignacio Medrano (Savana), Pablo Santaeufemia (Bridge for Billions) i V

ictòria Tortosa (La Exclusiva) són les cares visibles de quatre projectes trencadors, únics i necessaris. Les seves propostes tenen potencial per revolucionar àrees clau de l’educació, la medicina, l’emprenedoria i les polítiques socials. I contribueixe

n a complir amb quatre dels 17 objectius per al desenvolupament que ha plantejat l’ONU el 2030.

Vox Prima, creat a Barcelona, ​​multiplica la creativitat dels alumnes i la seva capacitat d’expressió escrita a través de la PictoEscritura: els nens viuen en primera persona el procés de creació, edició i publicació d’un llibre (el seu llibre) amb un mètode demostrat que uneix el dibuix i la redacció.

Savana
, llançat per un emprenedor social d’Alacant, millora exponencialment l’encert dels metges en els seus diagnòstics. Aquest “Google” metge permet accedir a la informació col·lectiva de milions d’historials clínics i així facilitar la presa de decisions.

Bridge for Billions, amb la seva seu a Madrid, cobreix la distància que hi ha entre el vull i el puc: és una incubadora digital que facilita el llançament i la consolidació dels projectes d’emprenedors exclosos del sistema tradicional per la seva procedència, gènere o situació socioeconòmica.

I La Exclusiva
, a Sòria i Burgos, lluita contra la despoblació rural proporcionant productes i serveis – i una atenció humana i personalitzada – als habitants de pobles aïllats.

,

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: