Compromís amb la transformació dels ODS

21 Setembre 2018

ACTIVITATS GENERALS

En les dues darreres assemblees del curs passat vam proclamar el nostre compromís amb la millora dels objectius de desenvolupament sostenible promoguts per Nacions Unides i l’Unesco.  El propòsit, és aportar el nostre granet de sorra en la millora global del planeta.

Cada nivell de l’escola ha escollit un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible i s’ha compromès a emprendre accions grupals i individuals per contribuir a la seva millora.

Els cursos de 1r i 2n d’ESO també comptaran amb la col·laboració de quatre voluntaris de la fundació http://www.aiesec.org.es/ provinents de Canadà, Alemanya, Azerbaijan i Itàlia, que donaran suport als alumnes d’aquests cursos a dinamitzar els seus projectes.

Les famílies i els docents també hem escollit un dels objectius en que mirarem de  prendre partit impulsant diferents accions que anirem concretant durant l’any.

Ens sembla que la sinergia col·lectiva d’implicació de tota la comunitat en un mateix propòsit col·lectiu de millora del nostre planeta enllaça perfectament amb la voluntat participativa i transformadora que l’escola pretén transmetre des tots els racons del seu projecte.

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: